Monday, 24 June 2013

SOALAN KERTAS 3 BAB 8: PEMBANGUNAN DAN PERPADUAN UNTUK KESEJAHTERAAN



Tema/Tajuk:11.3 Pembangunan dan Perpaduan untuk Kesejahteraan
Soalan:Dasar Ekonomi Baru yang dilaksanakan pada tahun 1971 hingga 1990 telah memacu kemajuan ekonomi Malaysia sehingga kini.Bincangkan.

Peringatan:
Calon hendaklah menjawab berdasarkan kerangka jawapan di bawah.

Format
Aspek
Perincian
Markah Penuh
Pengenalan
Memahami latar belakang pembangunan ekonomi di negara kita.
1.      Pengenalan
Jelaskan secara umum latar belakang pembangunan ekonomi di negara kita.
5 markah
Isi dan Huraian
Memahami Rancangan Pembangunan Lima Tahun
2.      Rancangan Pembangunan Lima Tahun
Terangkan rancangan pembangunan lima tahun mengikut tahap:
       (a)    Tahap Pertama (15m)
       (b)   Tahap Kedua (15m)
30 markah
Menganalisis dasar pembangunan ekonomi dalam memajukan negara



 










3.      Dasar pembangunan ekonomi dalam memajukan negara
Terangkan dasar pembangunan ekonomi seperti berikut:
      (a)    Dasar Pertanian Negara
      (b)   Dasar Pensyarikatan Malaysia
      (c)    Dasar Penswastaan
      (d)   Dasar Hala Tuju Cara Baru
      (e)    Dasar Peningkatan Daya Pengeluaran Negara
      (f)    Dasar Pendudukan
15 markah
Mengaplikasi matlamat Malaysia sebagai tumpuan pusat ekonomi antarabangsa
4.      Matlamat menjadikan Malaysia sebagai tumpuan pusat ekonomi antarabangsa
Cadangkan langkah-langkah untuk menjadikan Malaysia sebagai pusat terikan pelabur asing.
15 markah
Menilai kejayaan Malaysia dalam bidang ekonomi di peringkat antarabangsa
5.      Kejayaan Malaysia dalam bidang ekonomi di peringkat antarabangsa
Pada pendapat anda,apakah kejayaan yang telah dicapai oleh Malaysia dalam bidang ekonomi di peringkat antarabangsa?
10 markah
Mencipta/Menjana idea usaha-usaha Malaysia ke arah menghadapi cabaran wawasan 2020
6.      Cabaran dan langkah-langkah untuk menghadapi cabaran Wawasan 2020
     (a)    Jelaskan cabaran yang dihadapi oleh Malaysia untuk merealisasikan Wawasan 2020.(5m)
      (b)   Nyatakan langkah-langkah untuk mengatasi cabaran di atas.(5m)
10 markah
Menghayati nilai-nilai murni/iktibar/patriotisme daripada perkembangan ekonomi negara
7.      Nilai-nilai murni/iktibar/patriotisme daripada perkembangan ekonomi negara.
Nyatakan nilai-nilai murni daripada perkembangan ekonomi negara.

10 markah
Kesimpulan
Merumus secara keseluruhan isi yang telah dibincangkan
8.      Rumusan
·         Pengetahuan yang diperoleh
·         Iktibar kepada diri,bangsa dan negara
·         Harapan untuk masa depan Malaysia yang lebih cemerlang,gemilang dan terbilang
5 markah

319 comments:

  1. Tolong upload skema jawapan nya...
    Trimas~:)

    ReplyDelete
  2. ada contoh soalan & skema jawapan utk bab 9 tingkatan 5 x ?

    ReplyDelete
  3. Tolong upload skema jawapan ,thanks ..

    ReplyDelete
  4. ada contoh soalan paper 3 tingkatan 5 bab 8 yang berkaitan dengan dasar sosial ? tajuk umum : dasar sosial yang telah dilaksanakan oleh negara kita sejak merdeka sehingga kini telah berjaya membentuk sebuah negara yang bersatu padu

    ReplyDelete
  5. Skema jawapan ada tak? Kami perlukan skema jawapan untuk membuat rujukan. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. boleh tlng sent skema jawapan ke email saya juinelmo@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Boleh hantar kan skema jawapannya ke email sy juga ? b2st97@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. As salam, mohon emelkan skema.
    hayatimatdaud@yahoo.com
    syukran.jzk.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum . mintaktolong emelkan skema ye . dokterlove00@gmail.com , terimakasih ye :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum,bolehkah cikgu emalkan skema ke emei saya?yunn2ee@gmail.com ...terima kasih ye

    ReplyDelete
  11. salam cikgu..boleh hantar jawapan untuk soalan di atas kepada saya ? saya amat memerlukan jawapan ini untuk trial spm minggu depan..pleasee cikgu hantar kan ke email chubbycomell@gmail.com

    ReplyDelete
  12. real useless......noy much of a help...waste of time..
    no nothing beneficial or as wanted in question..

    ReplyDelete
  13. selamat sejahtera cikgu...boleh tak hantar jawapan untuk soalan di atas kepada saya juga?? Saya memerlukan jawapan tersebut dengan segera..Harap boleh emelkan kepada saya @ ongzhi0429@gmail.com
    Terima kasih banyak.

    ReplyDelete
  14. ada skema jawapan x?sya nak skema jawapan.

    ReplyDelete
  15. Cikgu blh emel saya jawapan?
    hikarichin2112@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Cikgu blh emel saya jawapan?
    hikarichin2112@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Cikgu blh emel saya jawapan?
    hikarichin2112@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Cikgu
    Tolong emel skema jawsaya kepada saya
    Terima kasih
    Jiahui202011@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Cikgu
    Tolong emel skema jawsaya kepada saya
    Terima kasih
    Jiahui202011@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Cikgu
    Tolong emel skema jawapan kepada saya
    Terima kasih
    aileenchiang98@gmail.com

    ReplyDelete
  21. email kat saye jugak cikgu...muhdzaim_19@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Cikgu
    Tolong emel skema jawapan kepada saya
    Terima kasih
    Yogasiri28@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Cikgu~ maaf ye...
    Tolong emel skema jawapan kepada saya
    Terima kasih
    singchii_tin@hotmail.com

    ReplyDelete
  24. Cikgu
    Tolong emel skema jawapan kepada saya
    Terima kasih
    Haniaqilah38@gmail.com

    ReplyDelete
  25. boleh send skema jawapan kat email sya

    ReplyDelete
  26. cikgu . boleh tolong send skema kat emel saya ? terima kasih . sayang cikgu. fifiqah98@gmail.com

    ReplyDelete
  27. boleh tlg sendkan skema jawapan lengkap dkt emel sy afiqahismail98@gmail.com
    ..

    ReplyDelete
  28. cikgu,
    ada skema nya tak ? airienasrieta@gmail.com

    ReplyDelete
  29. ada skema jawapan tak ? kalau ada minta jasa baik admin email ke pipi_711@ymail.com

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum ade skema jawapan tak ?? minta jasa baik cikgu utk email pada saya jcarcshachiban@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum...nak mintak skema jawapannyaa boleh?? hantarkan dkt email nie...suzuran.tr@gmail.com terima kasih :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai...saya still xdapat lagi skema tuu,try resent kt email saya balik..thanks email:suzuran.tr@gmail.com

      Delete
  32. assalammualaikum . nak skema jawapan bolehh ? naa email sy - amoihaliza98@gmail.com

    ReplyDelete
  33. hantarkan skema jawapan please .sshfyqa@gmail.com

    ReplyDelete
  34. please help me .can you send the answer please .sshfyqa@gmail.com

    ReplyDelete
  35. please help me .can you send the answer please .sshfyqa@gmail.com

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum, saya nak skema jawapan boleh? ini email saya kisyaanis@gmail.com terima kasih :)

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum, saya nak skema jawapan boleh? ini email saya kisyaanis@gmail.com terima kasih :)

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum, saya nak skema jawapan boleh? ini email saya nuratyrahrazak@yahoo.com terima kasih :)

    ReplyDelete
  39. tolong send skema jawapan ini pada email saya nadnora@gmail.com. tolonggggg, saya ada trials spm dalam 2 hari

    ReplyDelete
  40. salam. kalau nak skema jawapan juga boleh? nikmohdkhalid136@gmail.com Thanks in advance :D

    ReplyDelete
  41. Nak skema jawapan juga boleh? thanks in advance.Email add: annapooranibatumalay@gmail.com

    ReplyDelete
  42. mintak skema jawapan cikgu. Terima kasih banyak banyak! darren9280@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Nak skema jawapan boleh tak?
    heidymeddy09@gmail.com

    ReplyDelete
  44. boleh tolong emailkan skema jawapan?
    iklil981124@gmail.com

    ReplyDelete
  45. boleh email skema jawapan??
    joeyhoh984@gmail.com

    ReplyDelete
  46. cikgu, boleh tolong hantar skema jwpn ke email, yaamini_lovely@yahoo.com ??? plsss

    ReplyDelete
  47. ckg blh tlg hntrkan skema jwpan ASAP please TQ
    airiniasyikeenazhari@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. assalamualaikum,pleasee hantar skema jawapan dkt email nie...urgent niee suzuran.tr@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Cikgu, boleh hantar skema jawapan kepada saya? nickhaohao98@gmail.com
    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  50. Cikgu, boleh hantar skema jawapan kepada saya? nickhaohao98@gmail.com
    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  51. cikgu nak skema jwpn boley?? syierteuk@gmail.com

    ReplyDelete
  52. cikgu saya nak skema jawapan boleh tak ? ni emel saya : noorulfarhanna@gmail.com . terima kasih cikgu :))

    ReplyDelete
  53. cikgu, boleh send ke ashleyshin18@gmail.com. its quiet urgenttt.

    ReplyDelete
  54. cikgu, nak skema pls, ni emel saya bryanho267@gmail.com , tq byk2

    ReplyDelete
  55. Cikgu, boleh email saya skema jawapan untuk soalan ini?
    kowaiiworms@gmail.com TQ!!!

    ReplyDelete
  56. Email kan skema jawapan kat saya sekarang boleh x muhammadarmmar@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Can you email me the answer scheme ? mrguitarcry98@gmail.com

    ReplyDelete
  58. can you email me the answer scheme to sinyee1997.sy@gmail.com

    ReplyDelete
  59. cikgu , can you email the skema jawapan for me ? s_winter@qq.com :)thx

    ReplyDelete
  60. cikgu ,,boleh minta tolong untuk emailkan skema jawapan ke phantomass1999@gmail.com..jasa cikgu amat dihargai..

    ReplyDelete
  61. Cikgu boleh tolong emailkn skema jawapan ke drju919@gmail.com sy sgt prlukn skema ni. Terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  62. Cikgu boleh tolong emailkn skema jawapan ke drju919@gmail.com sy sgt prlukn skema ni. Terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  63. Cikgu boleh tolong emailkn skema jawapan ke kahmensone@gmail.com sy sgt prlukn skema ni. Terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  64. Cikgu boleh tolong emailkn skema jawapan ke kahmensone@gmail.com sy sgt prlukn skema ni. Terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  65. Cikgu boleh tolong emailkan skema jawapan ke athirahnatasha46@gmail.com

    ReplyDelete
  66. tolong hantar skema jawapan ke muzakkir990725@gmail.com, kerena saya sangat perlukan jawapannya

    ReplyDelete
  67. nak skema jawapan please ? email saya iambracesgirl@gmail.com atau alinasyasya@gmail.com

    ReplyDelete
  68. tolong email skema jawapan email: zzixin30@gmail.com

    ReplyDelete
  69. hi, tolong emailkan skema jawapan kat saya
    adibzulfakar99@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Salam,saya perlukan skema jwpn utk soalan ni.tlg e-melkan.norsyafinah3@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Cikgu, boleh hantar skema jawapan kepada saya? jietfan@gmail.com
    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  72. cikgu, saya nk skema jawapan . ni emel saya, shadowknight.ws@gmail.com

    ReplyDelete
  73. cikgu boleh hantar ke email saya tak. kimshengyong@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Boleh sapa sapa tolong emailkkan skema . Tq

    ReplyDelete
  75. cikgu,boleh send skema jawapan ke email saya?
    ooinanying426@gmail.com
    thank you.

    ReplyDelete
  76. cikgu,boleh send skema jawapan ke email saya?
    ooinanying426@gmail.com
    thank you.

    ReplyDelete
  77. bolehkah saya mendapat skema jawapan ini?
    kireank99@gmail.com

    ReplyDelete
  78. bolehkah saya mendapat skema jawapan ini?
    kireank99@gmail.com

    ReplyDelete
  79. boleh send kan skema jawapan?
    farahdiba2134@gmail.com
    thank you

    ReplyDelete
  80. boleh send skema jwpan.
    nursyahminana@gmail.com

    ReplyDelete
  81. boleh send kan skema jawapannya? deniehafiey4723@gmail.com

    ReplyDelete
  82. send skema jawapan di zulalinazamri@gmail.com saya nak guna asap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Send skema jawapan di @atiqahnezam@gmail.com

      Delete
  83. boleh send kan skema jawapannya? balqisnadhirah25@gmail.com

    ReplyDelete
  84. boleh send kan skema jawapannya? balqisnadhirah25@gmail.com

    ReplyDelete
  85. boleh cikgu send skema jawapan kepada saya? melchin5210@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey,can send me the skema jawapan ? i need it urgent Stephaniehong10@yahoo.com
      thank you :)

      Delete
  86. assalammualaikum, boleh send kan skema jawapan? shamira999@gmail.com

    ReplyDelete
  87. boleh tolong sendkan Skema jawapan kepada saya
    imsyafiq1701@gmail.com

    ReplyDelete
  88. sila bagi skema jawapan . ribuan terima kasih
    kepada saya : dannyee950@gmail.com

    ReplyDelete
  89. sila bagi skema jawapan . ribuan terima kasih
    kepada saya : Karthi.united@gmail.com ;-)

    ReplyDelete
  90. Assalammualaikum cikgu , boleh sendkan skema jawapan untuk Tema umum ini ? kalau boleh saya berharap dan menaruh harapan yang tinggi serta keazaman yang tidak berbelah bahagi untuk mendapatkan skema jawapan dengan secepat yang cikgu mampu . Sekian terima kasih . ^^

    ReplyDelete
  91. nak skema jwapan please ?? ckgu bole hntar kat email saya nanahyuniee99@gmail.com

    ReplyDelete
  92. dear teacher , can you please send the skema jawapan for me ? yivonheng1999@hotmail.com
    Thanks a lot :)

    ReplyDelete
  93. Boleh hantar skema jawapan kepada saya? Saya perlu skema jawapan itu untuk rujukan. E-mel saya ialah frostsebastian28@gmail.com, terima kasih!!!

    ReplyDelete
  94. assalamualaikum cikgu,bleh hantar skema jwpn di email ini terima kasih cikgu! <3 ini emailnya : azizah73.abz@gmail.com

    ReplyDelete
  95. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  96. cikgu pls send skema kt email nie khai.rullah@gmail.com

    ReplyDelete
  97. pls hntar skema jwpn di hafizulkifli1996@gmail.com..trima kasih.

    ReplyDelete
  98. pls hntar skema jwpn di hafizulkifli1996@gmail.com..trima kasih.

    ReplyDelete
  99. Assalamualaikum boleh tolong hantar skema jawapan di fikriaiman5115@gmail.com please tq...

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  101. Cikgu, boleh email saya skema jawapan untuk soalan ini?
    sheaushyanbeh@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu , saya masih tak dapat skema jawapan kertas 3 tingkatan 5 bab 8.boleh tak cikgu hantar sekali lagi .terima kasih
      sheaushyanbeh@gmail.com

      Delete
  102. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  103. Cikgu tlg antar skema jawapan
    Anwarshuya22@gmail.com
    Trima kasih..

    ReplyDelete
  104. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  105. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  106. cikgu tlg hantar skema jawapan
    Stephaniehong10@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  107. boleh tak emailkan skema jawapan.
    aliatie71@gmail.com
    trima kasih :)

    ReplyDelete
  108. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  109. cikgu tlg hntr skema jwpn pd saya
    aimanchips@gmail.com
    tqvm :)

    ReplyDelete
  110. cikgu tlg hntr skema jwpn pd saya
    aimanchips@gmail.com
    tqvm :)

    ReplyDelete
  111. Cikgu, tolong hantar skema kpd email saya: nk1505@hotmail.co.uk . Thank you.

    ReplyDelete
  112. cikgu,tolong hantar skema jawapan kepada email saya(weikang983@gmail.com)tolong saya perlukannya sebagai sumber rujukan

    ReplyDelete
  113. Cikgu hantarkan kat email saya kolokove@gmail.com please. secepat mungkin sgt urgent. Isnin ni dh exam :')

    ReplyDelete
  114. Assalammualaikum cikgu, boleh tak cikgu hantar skema jawapan ting.5 bab 8. hantar kat email saya aqidahaina@gmail.com

    ReplyDelete
  115. Salam sejahtera cikgu, boleh tak hantar email skema form5 chapter8 kepada email saya, tolong dan terima kasih wongzheeyoong.16111999@gmail.com

    ReplyDelete
  116. Selamat sejahteran cikgu, boleh tak hantar skema jawapan bab 8 tingkatan 5 kepada email saya cafflinchai99@gmail.com ? Terima kasih cikgu.

    ReplyDelete
  117. Assalamualaikum cikgu, boleh tolong hantarkan skema jawapan kepada saya.Email : hmdftr@gmail.com

    ReplyDelete
  118. Assalamualaikum cikgu, boleh tak cikgu tolong hantarkan skema jawapan chapter8 form5 kpd email saya, tolong sangat ya cikgu amarariff99@yahoo.com

    ReplyDelete
  119. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  120. Assalamualaikum cikgu, boleh tak cikgu tolong hantarkan skema jawapan chapter8 form5 kpd email saya, tolong sangat ya cikgu amarariff99@yahoo.com

    ReplyDelete
  121. Assalamualaiku cikgu,boleh tak cikgu tolong hantarkan skema jawapan chapter8 form5 kepada email saya,tolong sangat ya cikgu
    afiekhwan@gmail.com

    ReplyDelete
  122. Assalamualaikum cikgu.. boleh tlong sendkan skema jwapan Bab 8 form 5 untuk sy.? klau boleh..send kan dkat email sy.. yanaboazi@gmail.com

    ReplyDelete
  123. Assalamualaikum cikgu.. boleh tlong sendkan skema jwapan Bab 8 form 5 untuk sy.? klau boleh..send kan dkat email sy.. yanaboazi@gmail.com

    ReplyDelete
  124. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  125. cikgu, boleh tolong hantarkan skema jawapan bab 8 form 5 kepada email saya... raziq99@gmail.com

    ReplyDelete
  126. cikgu boleh tolong hntr skema jawapan bab8 f5 nie? aisyahfina@gmail.com
    thankss

    ReplyDelete
  127. Cikgu,
    tolong hantar skema jawapan bab8 tingkatan 5 ini ke guoxintan22@gmail.com

    ReplyDelete
  128. cikgu tolong hantar skema jawapan dekat email saya iraalwayssmile@gmail.com thank you :))

    ReplyDelete
  129. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  130. cikgu boleh tolong hantar skema jawapan bab8 f5 ni? terimakasih.
    keesintong@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  131. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  132. Cikgu,boleh tolong send skema jawapan ke email saya? Saya hendak menjadi rujukan pada trial kertas 3.Terima kasih, cikgu. email: taycheemei@gmail.com

    ReplyDelete
  133. Assamulaikum Cikgu, bolehkah hantar jawapan kepada saya di marytha.tan@gmail.com :) Terima Kasih !

    ReplyDelete
  134. maaf tapi boleh tak emelkan sya skema jawapan?sya perlukan secepat mungkin.. Zarraqicanzqalesya@Gmail.com

    ReplyDelete
  135. ada jawapan tak?
    binggii_blue@hotmail.com

    ReplyDelete
  136. cikgu sye nk jawapannya juga cikgu, ashaznazrine@gmail.com

    ReplyDelete
  137. cikgu boleh tolong hantar skema jawapan bab8 tingkatan 5 ini? terimakasih.
    nch3285@gmail.com

    ReplyDelete
  138. hi cikgu , boleh send skema jawapan ke shanisethean@gmail.com ? terima kasihhh. its quite emergency ;)

    ReplyDelete
  139. assalamualaikum, tlong emailkan saya skema jawapan bgi pada email saya qiqill1703@gmail.com terima kasih :)

    ReplyDelete
  140. cikgu , tolong email skema jawapan kat saya ,syukran:)! nurafiqhzlkp@gmail.com

    ReplyDelete
  141. cikgu boleh tolong hantar skema jawapan bab8 tingkatan 5 ini? terimakasih.
    gohyihui1999@gmail.com

    ReplyDelete
  142. Cikgu,
    tolong hantar skema jawapan bab8 tingkatan 5 ini ke xingyeelow@gmail.com

    ReplyDelete
  143. can you sent me the answer??? please
    tanbenghui@hotmail.my

    ReplyDelete
  144. Cikgu, bolehkah hantar skema jawapan kepada liiee9965@gmail.com ? Terima kasih. Urgent.

    ReplyDelete
  145. please help me.can you send the answer? please tanjiye06@gmail.com

    ReplyDelete
  146. Cikgu boleh hantarkan saya skema jawapan untuk bab8 tingkatan 5
    INI alamat e-mel saya

    aminlovemusic @gmail.com

    ReplyDelete
  147. cikgu ,tolong hantar saya skema jawapan utk bab 8 form 5 kpd emel saya jiayilwi@ gmail. com .terima kasih

    ReplyDelete
  148. Cikgu boleh hantarkan saya skema jawapan untuk bab8 tingkatan 5 soalan ini. Terima Kasih :)

    candypipi94@gmail.com

    ReplyDelete
  149. Cikgu boleh emailkan saya skema jawapan? vansandnike99@gmail.com

    ReplyDelete
  150. assalammualaiku.cikgu,boleh email skema jawapan kepada saya asap? saya betul2 memerlukan. faizahjohari.faa@gmail.com
    terima kasih!

    ReplyDelete
  151. hello cikgu , boleh send skema jawapan ? saya perlukan sgt2 , e-mel saya angelelcy12@gmail.com , terima kasih byk2 cikgu !

    ReplyDelete
  152. Hi cikgu, boleh emailkan skema jawapan ? Terima kasih :)
    shakirah.shukur@gmail.com

    ReplyDelete
  153. Cikgu,boleh emailkan skema jawapan ke rubykua@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
  154. selamat sejahtera cikgu.Cikgu, boleh tolong hantar skema ke email saya ? kew.dorothy@yahoo.com.my TQ

    ReplyDelete
  155. Cikgu, boleh tlg hantarkan skema jawapan? sweetgirlz41099@gmail.com

    ReplyDelete
  156. Cikgu, boleh tlg hantarkan skema jawapan? sweetgirlz41099@gmail.com

    ReplyDelete
  157. cikgu tolong hantar skema jawapan, hajar.kamarul@gmail.com

    ReplyDelete
  158. cikgu tolong hantar skema jawapan, hajar.kamarul@gmail.com

    ReplyDelete
  159. salam cikgu,boleh hantarkan skema jwpn ni tak ? amirah.anis@ymail.com . terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  160. tlg hntr skema jawapan ke anaksarawak99@gmail.com .trimas

    ReplyDelete
  161. Cikgu tolong hantar skema jawapan ke n.sundaragana@gmail.com

    ReplyDelete
  162. Cgu tlng send skema jwapan ke mazlinapernando@gmail.com

    ReplyDelete
  163. cikgu tlg send skema jawapan ke cke5201314@gmail.com

    ReplyDelete
  164. cikgu,selamat sejahtera. Minta tolong cikgu sendkan skema jawapan ke email saya : miaomiao6638@gmail.com

    ReplyDelete
  165. cikgu,selamat sejahtera. Minta tolong cikgu sendkan skema jawapan ke email saya : miaomiao6638@gmail.com

    ReplyDelete
  166. cikgu,selamat sejahtera. Minta tolong cikgu sendkan skema jawapan ke email saya : miaomiao6638@gmail.com

    ReplyDelete
  167. cikgu, boleh send skema jawapan dekat emel saya?
    norhudaadila@gmail.com

    ReplyDelete
  168. Cikgu boleh x send skema jawapan kepada saya secepat mungkin?? zijia888@gmail.com thanks

    ReplyDelete
  169. cikgu,selamat sejahtera. Minta tolong cikgu sendkan skema jawapan ke email saya : jonathankee99@gmail.com

    ReplyDelete
  170. cikgu, boleh send skema jawapan dekat emel saya? ezra_low@yahoo.com

    ReplyDelete
  171. salam sejahtera cikgu. Boleh tak send skema jawapan kepada e-mel saya tak? Sila send secepat mungkin. Saya dahulu ucapkan ribuan terima kasih=)
    e-mel: akiame80@live.com

    ReplyDelete
  172. Selamat sejahtera cikgu. Boleh send skema jawapan pada saya secepat mungkin? Terima kasih.
    Email:ahpeii1111@gmail.com

    ReplyDelete
  173. Selamat Sejahtera cikgu,
    boleh tolong send skema jawapannya kepada saya..
    e-mailnya : alyananatasya99@gmail.com

    ReplyDelete
  174. Assalamualaikum cikgu, boleh emailkan skema jawapan pada saya? terima kasih :) email; athirahkasthalani@gmail.com

    ReplyDelete
  175. can you send me the skema? please and thankyou email:ongchunkhai1020@gmail.com

    ReplyDelete
  176. Cikgu, bolehkah tolong send jawapan ke e-mail saya, terima kasih
    lianswee0223@gmail.com

    ReplyDelete
  177. Cikgu, bolehkah tolong send jawapan ke e-mail saya, terima kasih
    lianswee0223@gmail.com

    ReplyDelete
  178. Cikgu tolong send skema jawapan ke e-mail saya afiqahalya99@Yahoo.com . Thank you cikgu

    ReplyDelete
  179. hi teacher can u send me answer thank you

    ReplyDelete
  180. eunikolailing0916@gmail.com
    teacher can usend answer to this email tqtqtqtqtqqqq

    ReplyDelete
  181. Selamat Sejahtera cikgu,
    boleh tolong send skema jawapannya kepada saya..
    e-mailnya : alyananatasya99@gmail.com

    ReplyDelete
  182. selamat sejahtera cikgu, boleh cikgu sendkan skema jawapan kepada saya ? email : roseaidatulazita@gmail.com. terima kasih cikgu :)

    ReplyDelete
  183. Cikgu boleh tak send skema jawapan kpd email sy ?
    email:minmin.wbl@gmail.com

    ReplyDelete
  184. cikgu ,boleh e-mailkan skema jawapan untuk soalan ini ? Tolong cikgu ,saya perlukan esok untuk trial spm . terimakasih -btsajjuma@gmail.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...